Professional Bussines & Information Technology

Loja futboll

Kompania N.SH. PROBIT zhvilloi aplikacionin “Loja futboll”, i cili do të ju mundësoj analistëve të futbollit paraqitjen e ekipeve në fushë, rregullimin e formacionit, lëvizjet që ekipi bënë dhe të tjera. Ky aplikacion do të përdoret nga Malsor Gjonbalaj në analizat që do të bëjë gjatë prezantimeve të kamionatit të europian të futbollit EURO 2012. Në vijim mund të shihni pamjen kryesore të sistemit: