Professional Bussines & Information Technology

Trajnimet

Trajnimet mbahen në kohën që është e përshtatshme për studentët, në vikend, mbrëmje apo gjatë ditës. Klasat përbëhen nga numër jo i madh i studentëve në mënyrë që më lehtë të punojmë me secilin kandidat dhe të sigurohemi në progresin e tyre. Studentëve pas certifikimit në Probit u ofrojmë përkrahje profesionale për tu punësuar.

Probit Education - Trajnimet në ICT

Apliko Tani !

Happy Students

Puna jonë lidhet ngushtë me sukseset e studentëve tanë. Shumë nga studentët tani janë pjesë të kompanive serioze në Kosovë e më gjerë. Ja disa nga mendimet e tyre për ne.
 • Studente në paketën me trajnime: Java, MySQL dhe Android. Gjatë kësaj kohe kam qenë pjesë e projekteve reale në kompani. Faleminderit PROBIT!.

  Afërdita Gashi

  Studentë në paketën me trajnime: Web Design, Web Development dhe WordPress. Jam shumë i kënaqur me ato që ofrohen këtu.

  Genti Dushi

 • Në PROBIT kam ndjekur trajnimin në WEB, tash jam duke ndjekur trajnimin për WordPress. Jam aftësuar shumë në mbajtjen e faqes në Infrakos.

  Mirhan Thaqi

  Në PROBIT kam ndjekur trajnimin në Android, trajneri dhe stafi ndihmës na kanë ndihmuar shumë të në mësime në praktike.

  Shqiprim Mala